Thursday 14 April 2011

Rib Eyes auf der Weber - jaahh!!

Så er det tid til endnu et indlæg, jeg har idag en gæst med i bloggen.
Efter arbejde, aftalte jeg med en ven, at vi skulle lave noget mad sammen, han foreslog gril - ja tak Bill Vestergaard!

Jeg stod denne gang for tilbehøret - Kartofler. Han stod for kødet - Rib eyes (Tysk opdræt) og Kalve rib eyes (Dansk opdræt).


Kartoflerne var nye danske, og blev vasket, rystet i en pose med masser af Oliven olie, frisk Rosmarin og rigeligt Salt. Hældt i et ovnfast fad, med nogle Bacon tern og nogle Citron stykker. I ovnen med fadet ved 225 C i 45 minutter.


Så starter vi grillen.


Bøfferne krydres med Salt, Pepper og Okse ribeyes med Rosmarin (et eksperiment).

Når der er 10 minutter tilbage af Kartoffel tiden, så kommes Bøfferne på og vendes efter 5 minutter. 
Bøfferne tages af og der serves. Godt Brød til saften og Oliven olien, og en god flaske Rødvin hører sig til denne ret.

Da vi var ualmindelige sultne glemte vi, at tage et billede at den fædigt anrettede ret. Den må i forestille jer. Desværre!

No comments:

Post a Comment