Wednesday 31 August 2011

Italiensk med bacon

Så blev til en omgang "tøm køleskabet".


Der var Bacon, Hk tomat, Kapers, Parmesan, Salat, Hvidløg, Citron saft, Chili, Snack peber, Løg (et sølle lille løg) - der var også et halvt Brocoli, men det røg i skraldespanden!)


Først skar jeg nogle gode terne af Baconen, hakkede Løget og gav det et bad på panden i Oliven olie.






Når Løget har taget lidt farve, tilsættes Kapers, Snack Peber, Chili, Salt og Peber.






Kapersne skal lige blive bløde - uden at Løgene bliver svedne. Derefter tilsættes en dåse Hk. Tomat og en god portion frisk Basilikum, samt lidt Citron saft.






Så skal det blot varmes godt igennem og smages til med Salt, Peber og Sukker.






Velbekomme!


Her er lige et billede af hvordan man nemt hakker et Løg:



No comments:

Post a Comment