Sunday 31 July 2011

Penne alla ArabiRalle

Pasta der er direkte importeret fra Italien samt Parmesan ost direkte fra Italien! det er dømt til at gå godt!


ArabiRalle


Lidt Chilli, Løg, Tomat, Hvidløg (ikke på billedet!), derudover brugte jeg Balsamico, Cremefraiche, Pebber, Pasta, frisk Basilikum, Salat, Pinjekerner + Solsikkekerner, Broccoli, Parmesan ost, Parmaskinke og Oliven olie.


Brænder lige lidt Balsamico af på panden, sådan at det lige når at karamellisere en lille smule, så smider jeg det hakkede Løg på, og lader dem få lidt farve, derefter kommer jeg det hakkede Chilli og Tomat på.




Og så skal det bare have god tid, så først nu kommer Pastaen over at koge!




Imens Pastaen koger, kommer du kernerne på en varm pande og lader dem riste til de har fået farve, de skal bare tør-ristes, så ingen Olie eller lign.
Der efter kommes der lidt Balsamico på den varme pande og Broccolien  får lige en tur på panden efter at Balsamicoen har karameliseret en smule - men kun ganske lidt, vi vil gerne have at der stadig er lidt bid i Broccolien.!




Når Pastaen er klar, smages Tomat sovsen til med Pebber og Sukker.
Pastaen blandes sammen med Tomat sovsen på panden.
Salaten  Skylles og blandes med kernerne, Parmesan osten, Broccolien og Parmaskinken.




Jeg kan anbefale at man lige kommer lidt Fløde eller Creme Fraiche  i sovsen, specielt hvis den er lidt stærk af Chillien! :)


Så er der serveret!

No comments:

Post a Comment