Dette indlæg bliver foto løst!
Det er der flere grunde til, men den primære er at jeg var for sulten til at skulle tage foto - maden skulle bare laves og opvasken overståes i en fart og nemt... :)
500g oksekød i tern
2 forårsløg
1 løg
karry
kokusmælk 1dl
3-5 dl okse boullion (1 tern)
(evt maizena)
Ris
Først svitser jeg en god potion karry af i gryden (jeg brugte 2 spsk, men det afhænger meget af dit karry pulver) i en god slat olie.
Derefter bruner jeg kødet og tilsætter lidt mere karry - 1 spsk.
Boullionen, 3-5 dl, tilsættes sammen med forårsløg og løg. Det hele står og simre lidt imens risene koger.
Så tilsættes kokusmælken og der jævnes efter med maizena efter behov og lyst :)
Jeg ville gerne have spædet det op med lidt Ingefær, men det havde jeg desværre ikke, samt gulerødder, men dem glemte jeg.
Mums mums
No comments:
Post a Comment