Tuesday 1 November 2011

Kartoffel skildpadder

Lidt and på grillens rotisserie og så nogle kartoffler med lidt krydreurter i :)
Hertil skal det også siges at billederne er taget med min mobil, denne gang, da jeg var på besøg hos min mor, uden mit kamera.



Hvis du er lidt træt af bagte Kartofler, kogte Kartofler osv... så prøv med nogle små søde Kartoffel skildpadder!


Smid nogle Bagekartofler i ovnen - 225 grader C i 1 time.


Når de er bagt færdige, tager du dem ud, lader dem køle en lille smule, imens du blender et par Æggeblommer med de krydreurter som man nu synes godt om, vi brugte Persille, Dild og Purløg.




Når Kartoflerne er kølet ned så du kan holde dem i hånden skæres de over, og udhules, Kartoffelmassen kommes i en skål.


Så tilsættes Krydrerute blandingen og lidt Smør og lidt Cremefraiche og det hele piskes sammen til en jævn masse - ligesom Kartoffelmos.



Fyldet kommes tilbage i de tomme Kartoffelskaller.



Ind i ovnen igen, indtil de har fået en lille skorpe, ca 10-15 minutter ved 200-250 grader C.

Serveres til lige hvad du synes, vi har ofte spist dem til både oksesteg, svinesteg og andesteg.

No comments:

Post a Comment